Over ons

DeAutoGarage is een universeel garage bedrijf waar u terecht kunt voor al uw auto werkzaamheden. Wij doen reparatie en onderhoud van alle merken, APK-keuringen, airco reparaties, storingsdiagnose en in- en verkoop van auto?s.

Onze werkplaats is zeer modern uitgerust en voldoet aan de laatste eisen op het gebied van autotechniek. De reparaties worden bij ons met de grootste zorg en met het beste vakmanschap uitgevoerd. Naast de werkplaats hebben wij een ruime keuze aan betrouwbare occasions uit de V.A.G. groep, welke aangeboden worden tegen zeer scherpe prijzen.
Inruilen van uw auto is bij ons geen enkel probleem, wij zullen u altijd een concurrerend bod doen. Onze occasions worden afgeleverd na een uitgebreide inspectie en met een nieuwe of recente APK-keuring. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare auto.

Vanzelfsprekend voor ons is dat wij adverteren met de juiste bouwjaren, kilometerstanden en prijzen. Al onze occasions zijn online te vinden met uitgebreide informatie en bijbehorende foto?s, maar wij nodigen u graag uit in Oude Pekela om geheel vrijblijvend ons aanbod te bezichtigen.